reede, 15. juuni 2012

Martin: Tume

Veel üks põnev leid. Kahjuks ka viimane :)

Nimeks pudeli peal on TUME. Värvus on 32 kanti, aga punakam. Siiski päris tume. Telefoni vägu tõttu paistab tumedam. Samuti nagu eelmise postituse üllatuskülaline, puudub mul ka selle kontkreetse õlle kohta igasugune mälestus - mis, millal ja kuidas. Ka see pudel on pikalt oodanud sessi lõppu ja vabamat õhtut. Ning vahepeal mahtus mulle pähe vaid matemaatika.

Õlle hindamisega juhtus sedamoodi hapusti, et see sai enne otsa, kui ma suutsin midagi ära kirjutada. Niipalju vaid, et mu elukaaslane ütles: nagu poeõlu.

kAiFo, kAiFo: mis see oli :)?

Kõikidele lugejatele, kes ise õlut teevad: kui teil on veidi oma toodangut üle, andke julgelt märku. Maitsen hea meelega õlut ja soovi korral teen oma ajaveebis reklaami.  :)

neljapäev, 14. juuni 2012

Martin: GHBeer

Tekkis tunne, et jooks täna ühe õlle. Külmkapi lahti tehes vaatas esimesena vastu portselankorgiga pudel, millel peal kirjas GHBeer!

Pead hoidis GHBeert paar minutit kenasti, siis hakkasin isuga jooma ja pele seda vajus pea kiirelt ära.Vahurante ei jäta.

Värvus on 13-14 kanti. Läbipaistvus hea, kuid mitte perfektne.

Kehaks oleks nagu ale, aga veidi meenutab laagrit. Ju on toas tehtud laagrikonserv ale pärmiga.

Humal on keskmisest tugevam. Veidi tsitruseline, aga ära ei tunne. Kas konservile on miskit juurde keedetud?

Tean, et see pudel on sealt kapist mind vaadanud juba kindlasti terve kuu või veidi peale. Ju see kAiFo oli, kes selle tõi (teised eriti ei too õlut veel, aga samas võiks...). Aga mis see täpsemalt on, seda ma ei tea. Sai kiirelt otsa igatahes...